Ainekset 6 annosta

Voitaikinakierteet:
munaa
kanelisokeria
Tummasuklaa dippi:
levy tummaa suklaata
4
cl
kirsikkalikööriä
Vaaleasuklaa dippi:
levy valkosuklaata
4
cl
mantelikööriä

Ohje

VOITAIKINAKIERTEET:

  1. Leikkaa voitaikina 1 cm suikaleiksi ja pyöritä ne tiukoiksi kierteiksi. Asettele kierteet väljästi uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele kierteet munalla ja ripottele päälle kanelisokeria.

  2. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min ajan rapeiksi.

TUMMASUKLAA DIPPI:

  1. Sulata tumma suklaa vesihauteessa ja ohenna se sekoittamalla kirsikkalikööri joukkoon. Mikäli haluat täysin alkoholittoman version, kiehauta likööri ennen suklaan joukkoon lisäämistä.

VALKOSUKLAA DIPPI:

  1. Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja ohenna se sekoittamalla mantelilikööri joukkoon. Mikäli haluat täysin alkoholittoman version, kiehauta likööri ennen suklaan joukkoon lisäämistä.

Resepti:
Sami Garam

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.