Kaaviloi sulanut piparitaikina levyksi, se saa jäädä n. 4 mm paksuiseksi. Ota siitä muotilla isohkoja perinteisen mallisia tai pyöreitä pipareita. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 6-8 min ajan. Anna piparien jäähtyä.
Sekoita täytteen ainekset, tarkista maku mieleiseksi. Täyte saa olla melko kiinteää. Laita kahden piparin väliin paksuhko kerros täytettä. Sihtaa pinnalle tomusokeria. Saat Whoopien pinnalle haluamasi kuvion, esim. pienen tähden, kun leikkaat paperista sellaisen (tähden) ja laitat sen whoopien keskelle ennen kuin sihtaat tomusokeria.
VINKKI: Mikäli karpalo tuntuu liian voimakkaalta, voit käyttää punaherukkaa tai vadelmaa. Valitse halutessasi likööri sen mukaan.
Pipari-Whoopiet ovat parhaimmillaan pian täyttämisen jälkeen. Säilyvät jääkaapissa pari päivää, mutta täytetyt piparit pehmenevät. Terveisin, Kuluttajaneuvonta