Katso reseptin jälkeen lyhytvideolta, miten tämä kätevä piirakka tehdään! 

Ainekset 6-8:lle annosta

Pohja:
Täyte:
2
dl
kermaviiliä
1
muna
½-1
dl
fariinisokeria
1
tl
vaniljasokeria
5
dl
mustikoita (jäisinä, jos pakaste)
1-2
dl
vadelmia
Pinnalle:
1-2
dl
mustikoita ja vadelmia

Ohje

  1. Levitä sulanut piirakkataikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti.

  2. Sekoita kermaviili, muna ja sokerit ja levitä se piirakkapohjalle. Levitä päälle mustikat ja vadelmat.

  3. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 25-35 min kauniin väriseksi. Koristele ennen tarjoilua tuorein mustikoin ja vadelmin.

VINKKI: Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Katso videolta miten helposti piirakka tehdään

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.