Kotona valmistettu brunssi tarkoittaa pyjamassa syömistä ilman pitkiä jonoja buffet-pöytään. Kotona järjestetty brunssi tarkoittaa myös rauhaa ja keskittymistä rakkaimpiin ihmisiin. Ja mikä parasta, saa itse vaikuttaa pöydän antimiin.

Brunssi on loistava tapa nauttia samalla pitkästä aamiaisesta, kevyestä lounaasta ja kiireettömästä yhdessäolosta! Kutsu ystävät, perhe tai sukulaiset koolle jo aamusta ja kata tarjolle runsas ja herkullinen brunssi.

Tässä ehdotuksemme brunssitarjoiluista

Klikkaa kuvasta resepteihin

Brunssi eli brunch tulee englannin kielen sanoista breakfast (aamiainen) ja lunch (lounas). Brunssi on aamupalan ja lounaan yhdistelmä, joka nautitaan myöhään aamulla kestäen jopa iltapäivään saakka. Toiset määrittelevät brunssin myöhäiseksi aamiaiseksi tai aikaiseksi lounaaksi. Brunsseja harrastetaan pääasiassa viikonloppuisin, koska silloin voi nukkua myöhään ja nauttia kiireettömyydestä.

Tyypillinen brunssi sisältää makeita ruokia, kuten pannukakkuja, lettuja, vohveleita ja suolaisia, ruokaisampia ruokia, kuten munakkaita, piirakoita ja leipiä. Brunssin kruunaavat erilaiset juomat ja jälkiruoat. Valmista brunssille myös herkullisia smoothieita ja mehuja.

Voit olla kiinnostunut myös näistä resepteistä