Myllyn Paras -tavaramerkki on lupaus ja tae tuotteiden korkeasta turvallisuudesta ja laadusta. Myllyn Parhaan laatujärjestelmällä varmistetaan, että vain ensiluokkaiset tuotteet pääsevät markkinoille. Kun panostetaan koko tuotantoketjun osalta laadukkaaseen toimintaan, tuotteiden laatu pysyy tasaisena ja tehokkuus sekä tuottavuus kasvavat.

Kaikki tuotteemme valmistetaan käyttäen menetelmiä, jotka täyttävät Suomen ja EU:n lainsäädännön vaatimukset. Noudatamme toiminnassamme myös teollisuuden ja kaupan alan tuotteiden ja palveluiden laatua sekä turvallisuutta koskevia sääntöjä ja määräyksiä. Kaikessa toiminnassamme noudatetaan läpinäkyvyyttä, avoimuutta ja rehellisyyttä sovellettavan lainsäädännön tai alan sääntöjen mukaisesti.

Toimintajärjestelmä kattaa koko toimintamme ja henkilöstömme on sitoutunut laatutavoitteisiin.

Kaikille kolmelle tuotantolaitoksellemme sekä Hyvinkäällä että Tammelassa on myönnetty ISO 22000- ja FSC 22000-sertifikaatit.

Motivoituneet, laatuun sitoutuneet ja hyvin tehtävänsä osaavat työntekijät ovat laatupolitiikan toteutumisen kannalta tärkeä osa toiminnassamme. Jatkuva koulutus, ohjaus sekä valvonta ovat ehdoton edellytys sille, että laatujärjestelmä toimii ja toiminta kehittyy edelleen.