Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimo

esikypsytetty_rikottu_ohrasuurimo_1kg_160.jpg
Valmistetaan kuorimalla, pilkkomalla ja esikypsyttämällä ohranjyvät.

Esikypsytyksen avulla on pystytty lyhentämään suurimoiden keittoaikaa huomattavasti.

Sopivat risottoihin, laatikkoruokiin, leivonnaisten täytteisiin, puuroihin ja pitkäjyväisen riisin tapaan pääruokien lisäkkeeksi.

Runsaskuituinen.
Beetaglukaania 2,4 g / 50 g annos (lue lisää beetaglukaanista)

1 dl painaa n. 86 g
Pakkauskoko: 1 kg
Kypsymisaika on 20 minuuttia. 

AINEKSET:täysjyväohra.

image 2369 kb avainlippu_sininen_rgb.jpg : 9Kb
rikottu_ohrasuurimp.jpg : 32Kb