Ainekset 15 kpl annosta

Täyte:
100
g
viikunahilloa
200
g
vuohenjuustoa (1 pötkö)
2-3
tuoretta rosmariinin oksaa
Päälle:
rosmariinin oksia

Ohje

  1. Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa n. 15 minuuttia. Kaaviloi sulaneita levyjä hieman pidemmiksi, 21 cm pituisiksi.
  2. Jaa jokainen levy kolmeksi 7 x 7 cm neliöksi. Tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun.
  3. Laita jokaiselle tortulle teelusikallinen viikunahilloa, viipale vuohenjuustoa (palasina) ja pieniä rosmariinin palasia. Paista torttuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min. Koristele pienillä rosmariineilla. Taikinan reunoista voit tehdä kierteitä uuniin paistumaan.

VINKKI: Viikunahillon tilalla voit käyttää mustikkamarmeladia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.