Ainekset n. 20 annosta

100
g
rouhittua tummaa suklaata
2
rkl
tummaa kaakaojauhetta
150
g
paistonkestävää vadelmamarmeladia
1
dl
cashew-pähkinöitä
tomusokeria

Ohje

  1. Ota taikina sulamaan. Sekoita sulaneeseen taikinaan rouhittu suklaa ja kaakaojauhe, tämä onnistuu helpoiten käsin puristelemalla. Pyörittele taikinasta pieniä palloja, paina palloihin keskelle sormella syvennys ja laita siihen paistonkestävää hilloa ja pähkinä.
  2. Paista 200-asteisen uunin keski- tai toiseksi ylimmällä tasolla 6-8 min. Koristele tomusokerilla.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.