Ainekset uunipellillinen annosta

1
tl
suolaa
1
tl
leivinjauhetta
(1
rkl
anista tai kuminaa)
dl
vettä tai appelsiinimehua
½
dl
öljyä (50 g)
½
dl
siirappia

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää vesi, öljy ja siirappi ja sekoita taikinaksi. Laita uuni lämpenemään ja anna taikinan turvota sen aikaa kulhossa.

  2. Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja levitä tasaiseksi pellin kokoiseksi levyksi. Ripottele pinnalle runsaasti kauraleseitä. Vedä taikinapyörällä levyyn ruudukko, jossa palat jäävät n. 7 x 7 cm:n kokoisiksi.

  3. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin ruskeiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.