Ainekset 8 isoa tai 16 pientä (paperivuoka) annosta

1
dl
fariinisokeria
1
dl
rusinoita
2
tl
vaniljasokeria
2
tl
kanelia
2
tl
leivinjauhetta
2
omenaa raasteena
1
dl
omenatuoremehua
1
dl
omenasosetta
½
dl
rypsiöljyä
2
kananmunan keltuaista
2
kananmunan valkuaista

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää omenaraaste, -tuoremehu, -sose, öljy ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää vaahto varovaisesti sekoittaen taikinaan.

  2. Jaa taikina muffinssivuokiin (esim. silikoni) ja paista 200-asteisesen uunin keskitasolla pienempiä n. 15 min ja isompia n. 25 min. Ripottele jäähtyneille muffinseille tomusokeria tai koristele sokeri-vesikuorrutuksella.

VINKKI! Kokeile myös superhelppoja klassisia muffinssejamme!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.