Tämä runsasproteiininen punajuurivuoka on herkullinen ja näyttävä lisuke mille tahansa ruoalle.

Ainekset 10 annosta

400
g
punajuurisose
1
l
kauramaito
0,5
l
vesi
3
rkl
kuivattu tilli
2
rkl
merisuola
2
tl
mustapippuri, rouhittu
400
g
etikkapunajuuri viipaloitu

Ohje

  1. Sekoita punajuurisose, kauramaito, vesi ja mausteet sekaisin.
  2. Sekoita uunivuoassa Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura-Härkäpapu, etikkapunajuuret ja mausteliemi.
  3. Hauduta 150 C asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, tai kunnes kypsää.
Resepti:
12kuukautta

Vinkit

Kokeile perinteisen kauramaidon tilalla Myllyn Paras OATGOODSista ja vedestä sekoitettua kauralientä. Ohjeen helppoon kauraliemeen löydät tästä.

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.