Näissä herkullisissa joulutortuissa on aavistus pähkinää. Kokeile ja tarjoa asiakkaille joulun kahvituksissa!

Ainekset 30 kpl annosta

Täyte:
100
g
ranskankermaa, laktoositon
100
g
pähkinä- tai mantelirouhetta
200
g
paistonkestävää aprikoosimarmeladia
2
tl
vaniljasokeria
Päälle:
100
g
säilykekirsikoita

Ohje

  1. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Laita jokaisen tortun keskelle vajaa 1 rkl täytettä. Halutessasi voit laittaa koristeeksi puolikkaan, punaisen säilykekirsikan.
  2. Paista jäisiä torttuja 200-asteisessa kiertoilmauunissa tai 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min, sulaneille tortuille riittää lyhyempi aika, n. 12-15 min.
  3. Sihtaa kypsien torttujen päälle tomusokeria.

Saat vaihtelua käyttämällä täytteeseen lisäksi n. 100 g sini- tai valkohomejuustoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.